vineri, 18 ianuarie 2013

Fugi.

De ce o lasi sa plece? Doar pentru ca o vezi cu alt cineva? Nu-ti dai seama ca lasand-o pierzi timpul tau de a o cuceri. A plecat de langa tine ca sa-ti arate ce pierzi. Sa te faca sa constientizezi faptul ca are un rol destul de important in viata ta. Foarte important ai putea spune. Cat timp tu stai si te uiti la ea cum rade -daca se poate spune asta- tu pierzi: secunde, minute, ore, zile importante. O faci sa vrea sa se indragosteasca de alt cineva. Cineva care-i da atentie. Ti-as spune sa fugi acum dar, mai am ceva important sa-ti spun.
Daca crezi ca spun prostii inchide ochi si aduti aminte culoarea si noanta ochilor ei apoi, deschide-i. Daca te duci la ea si ochi ei sunt exact asa cum ti-ai amintit, e clar, Ea e... Aleasa. Daca nu inseamna ca am gresit eu. Totusi caut-o in continuare si nu uita, sa nu dai sperante unei fete a carei ochi nu ti-i amintesti.
A, mai stai putin. Daca ea e... Nu mai pierde timpul ia-o in brate si spunei tot ceea ce simti tu pentru ea.
Acum, gata. Fugi!


1 comentarii:

Anonim spunea...

Asta ar trebui sa se intample cu baietii indragostiti! Fraierii, nu se prind de nimic de unii singuri si trebuie sa le dai mura-n gura! Si daca totusi iti asculta sfatul, dupa aceea te gandesti ca a facut-o doar pentru ca i-ai spus tu direct ce vrei de la el!
P.S: Nu e vorba chiar de tine... Generalizam! ;-)

Trimiteți un comentariu